Uusi käyttöliittymä ilmoitusten jättämiseen

yrityskayttoliittymaYritysasiakkaiden sivut ovat uudistuneet. Tärkein uudistus on uusi helppokäyttöinen käyttöliittymä ilmoitusten jättämiseen. Uusi käyttöliittymä toimii hyvin myös älypuhelimissa.

Uuteen yrityskäyttöliittymään pääsee kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla etusivulta (yritykset.tassa.fi). Ensimmäisessä vaiheessa käyttöliittymä mahdollistaa uusien ilmoitusten helpon julkaisemisen. Pysyvämpien tietojen, kuten toimipisteen tietojen päivitys tapahtuu vielä vanhan käyttöliittymän avulla. Linkki tähän käyttöliittymään löytyy yrityskäyttäjien etusivulta.

Aktiivinen ilmoittaja huomataan ja nyt ilmoitusten tekeminen on helpompaa kuin koskaan!

Uuden käyttöliittymän avulla omien ilmoitusten julkaiseminen on tehty erittäin helpoksi. Kännykällä tai tabletilla voi ottaa valokuvan ja liittää sen osaksi ilmoitusta.

Paikkakunnan uusimmat ilmoitukset saavat hyvää näkyvyyttä Tässä.fi:ssä, joten aktiiviset ilmoittajat hyötyvät eniten.

Ilmoitusten jättämisen lisäksi tarjolla on tuoretta tilastotietoa omien ilmoitusten ja toimipisteen näkymisestä Tässä.fi-palvelussa.

Käyttöliittymää kehitetään palautteen perusteella, joten kaikki palaute on tervetullutta. Jatkokehityslistalla on yrityksen kaikkien tietojen hallinta tämän uuden käyttöliittymän avulla.


Top