Usein kysyttyä

1. Minkälaisia mainostamismahdollisuuksia on tarjolla mainostajalle?

Tarjoamme erilaisia ilmoituspaketteja eri tarpeisiin. Mahdollisuuksia on pelkkien perustietojen julkaisemisen lisäksi toteuttaa reaaliaikaista paikallista mainontaa monilla erilaisilla ilmoitusmalleilla. Voit esim. julkaista Pikaviestejä, jotka välitetään jopa reaaliaikaisesti push-ilmoituksina asiakkaillesi tai houkutella uusia asiakkaita Kuponkitarjouksilla.

2. Olen kiinnostunut, mutta mitä mainostaminen maksaa?

Mainostaminen perustuu edulliseen kiinteään kuukausihintaan, joten sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä lisälaskujen muodossa. Hinnoittelu vaihtelee jonkin verran eri alueilla Suomessa, edullisimman Aktiivi-paketin hinta on tyypillisesti välillä 29–49 €+alv. Monilla alueilla, joissa Tässä.fi-kumppanina ja myyjänä toimii mediayhtiö, mainostamiseen sisältyy myös näkyvyyttä mediayhtiön oman lehden verkkosivuilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

3. Julkaisin uuden Pikaviestin ja Erikoistarjoukseni katosi näkyvistä. Mitä tapahtui? Mitä ilmoituksia minulla voi olla samaan aikaan voimassa?

Riippumatta paketistasi Pikaviestit ja Erikoistarjoukset käyttävät hakutuloslistauksissa aina samaa tilaa ja uudempi ilmoitus näytetään. Ilmoitukset-osiossa sekä toimipisteen tietoikkunassa näkyvät molemmat ilmoitukset.

Eri ilmoituksien näkyminen riippuu käytössäsi olevasta ilmoituspaketista.

Aktiivipaketissa sinulla voi olla samaan aikaan enintään voimassa:

  • Yksi Pikaviesti
  • Yksi muu ilmoitus, esim. kuva+teksti
  • Viimeisin Facebook-päivitys

Aktiiviplus-paketissa voi olla samaan aikaan enintään voimassa:

  • Yksi Pikaviesti
  • Yksi Erikoistarjous
  • Yksi Kuponkitarjous
  • Yksi muu ilmoitus, esim. kuva+teksti
  • Viimeisin Facebook-päivitys

Premium-paketissa ei ole rajoitteita, tosin pikaviestejä voi olla voimassa kerrallaan vain yksi johtuen pikaviestin perusominaisuudesta (uudempi korvaa aikaisemman).

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Top