Tässä.fi-palvelusta julkaistu uusi versio

Julkaisimme Tässä.fi-palvelusta uuden version (web, Android ja iOS). Mainostajan kannalta päivityksessä on keskeisiä parannuksia.

  • Etusivun ilmoitukset näkyvät valikoidummin ja monipuolisemmin. Aktiiviplus-paketin hankkineet saavat hyvää näkyvyyttä etusivulla. Paikkakunnan Erikoistarjouksien ja Kuponkien lukumäärä näytetään ensimmäisenä Ilmoitukset-osiossa. Tämän jälkeen esitellään uusin Erikoistarjous. Premium-asiakkaille on tehty oma ”Esittelyssä”-osio, jossa kiertää kaikkien paikkakunnan Premium-paketin tilanneiden toimipisteiden uusimmat ilmoitukset. Aktiivi-paketin hankkineet saavat lisänäkyvyyttä, sillä uusin ilmoitus näytetään kaikista näistä kategorioista: Kaupat, Ravintolat sekä Palvelut.
  • Ilmoitus-sivua on parannettu. Ilmoitusten pääsivulla näytetään kolme uusinta ilmoitusta jokaisesta kategoriasta sekä lisäksi heti sivun alussa Aktiiviplus-pakettiin kuuluvat Erikoistarjoukset sekä Kupongit. Käyttäjän on helppoa jatkaa ilmoitusten selaamista haluamastaan kategoriasta ja samalla myös tarkentaa hakuaan. Esimerkiksi valitsemalla Kaupat näkee kauppojen uusimman ilmoitukset. Hakua voi tarkentaa vaikka ruokakauppoihin, jolloin selattavissa on vain ruokakauppojen ilmoituksia. Sama logiikka toimii kaikissa pääkategorioissa.
  • Toimipisteen tiedoista pääsee nyt suoraan hakemaan reitin kohteeseen puhelimen omaa navigaattoria käyttäen. Asiakkaat löytävät siis entistä helpommin ja varmemmin toimipisteesi.

Top