Ilmoituksen jättäminen tekstiviestin avulla

Voit jättää ilmoituksen Tässä.fi-palveluun myös tekstiviestin avulla. Ennen tekstarin lähettämistä varmista, että olet tallentanut toimipisteen tietoihin (kohta Tärkeät asetukset) puhelinnumerosi. Näin viestit ohjautuvat automaattisesti oikein ja kukaan muu ei voi julkaista sinun nimissäsi ilmoituksia.

Pikaviestin julkaiseminen

Lähetä numeroon 16 323 viesti: TÄSSÄ <oma ilmoitusteksti>, ilman hakasulkeita.

Esim. ”TÄSSÄ Kaikki jäätelöt tänään -25%”. Pikaviestisi ”Kaikki jäätelöt tänään -25%” julkaistaan välittömästi ja se on voimassa kuluvan vuorokauden loppuun asti.

Jos haluat, että pikaviesti on pidempään voimassa, niin kirjoita voimassaolopäivien lukumäärä TÄSSÄ-sanan perään. Esim. TÄSSÄ7, niin viestisi on voimassa viikon (kuluvan vuorokauden ja kuusi seuraavaa). TÄSSÄ2 on voimassa kuluvan päivän ja huomisen.

Tekstiviestin hinta on 0,5€ sis ALV.

Erikoistarjouksen julkaiseminen

Erikoistarjouksen julkaiseminen toimii kuten pikaviestin, mutta käytä koodia TÄSSÄETU. Jos haluat, että viesti on pidempään voimassa, niin samalla tavalla kuin Pikaviestin kanssa, eli kirjoita numero TÄSSÄETU-koodin perään. Esim. TÄSSÄETU3 on voimassa kuluvan vuorokauden ja  kaksi seuraavaa.

Kuvailmoituksen julkaiseminen

Lähetä samaan numeroon 16 323 multimediaviesti, jossa on kuva ja tekstiä. Käytä koodia TÄSSÄ ja halutessasi numeroa perässä osoittamaan ilmoituksen kestoajan kuten Pikaviesteissä ja Erikoistarjouksissa.

Multimediaviestin hinta on 0,6€ sis. alv.


Top