Ilmoitustyypit

Tässä.fi tarjoaa käyttöösi monipuolisesti erilaisia ilmoitustyyppejä mainonnan eri tarpeisiin.

Aktiivipaketti:

Pikaviesti

pikaviestiPikaviestit on tarkoitettu nopeaan viestintään. Käytä pikaviestiä, kun haluat tarjota jotain nopeata ja ajankohtaista asiakkaillesi. Erikoisominaisuutena Pikaviestit välitetään jopa reaaliaikaisesti käyttäjien puhelimeen riippumatta onko sovellus auki vai ei (vaatii, että käyttäjä on merkinnyt toimipisteesi suosikikseen ja sallinut push-ilmoitukset). Pikaviestejä voi olla voimassa yksi kerrallaan. Uusi viesti kumoaa aina aiemman viestin. Pidä asiakkaasi kiinnostuneena ja julkaise mielenkiintoisia viestejä säännöllisesti! Saat uusia asiakkaita ja nykyiset tulevat ostoksille useammin.

Kuvailmoitus

kuvailmoitusKuvailmoitus on näyttävä ratkaisu esimerkiksi tuotemainontaan. Ilmoitukseen voi kirjoittaa myös otsikon sekä tekstiä. Käytä kuvailmoitusta tuomaan lisämyyntiä. Voit nostaa esille haluamasi tarjouksen tai uutuuden.

Sosiaalinen media (Facebook ja VKontakte)

Tässä.fi tukee ilmoitusviestien automaattista julkaisua sekä Facebook ja VKontakte-päivityksistä. Kun julkaiset uuden päivityksen sosiaalisessa mediassa, niin viestisi näkyy automaattisesti myös Tässä.fi-palvelussa.

Aktiiviplus-paketti

Tässä Ilmoittajan paketissa on kaksi uutta hyödyllistä mainostyyppiä.

Erikoistarjous

erikoistarjousErikoistarjous on Pikaviestin kaltainen, mutta sen lisäksi Erikoistarjous saa lisänäkyvyyttä sekä etusivulla että Ilmoitukset-sivulla. Käytä Erikoistarjousta nostamaan esille huipputarjouksesi. Sopii hyvin sekä kanta-asiakkaiden palkitsemiseen sekä uusien asiakkaiden hankkimiseen.

 

 

Kuponki

kuponki-ilmoitusKuponki-ilmoitus on näyttävä ratkaisu, kun haluat tehdä huipputarjouksen asiakkaillesi. Kaikki tuntevat kupongit ja niitä lunastetaan mielellään. Kuponki-ilmoitus toimii helpolla ja yksinkertaisella ”näytä tämä kassalla”-periaatteella, joten siihen ei liity hankalia lunastusprosesseja. Ja mikä parasta, siihen ei liity minkäänlaista kuponkikohtaista lisämaksua Tässä.fi-palvelulle. Näin voit tehdä repäiseviä kuponkitarjouksia pelkäämättä että katteet menevät täysin miinuksen puolelle. Kuponki-ilmoitus sopii erityisen hyvin uusasiakashankintaan. Ilmoitus saa lisänäkyvyyttä sekä etu- että Ilmoitukset-sivulla.

etujaespoo

 


Top